CLIJBEDI VvE & Vastgoed Management maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Clijbedi VvE & Vastgoed Management

Clijbedi VvE & Vastgoed Management wenst u allen een fijne Pasen toe.

Op maandag 1 april, tweede paasdag, zijn wij gesloten.
Vanaf dinsdag 2 april zijn wij weer gewoon geopend.


Momenteel zijn wij op zoek naar een VvE Manager, een Assistent Technisch Manager en een Financieel Administrateur.

Verdere inhoudelijke informatie omtrent de vacatures is terug te vinden onder het kopje vacature.

Sinds 2008 verzorgen wij, Clijbedi VvE & Vastgoed Management, het beheer voor zo'n 185 Verenigingen van Eigenaren en zes vastgoedbeheer-complexen. Wij richten ons op het TOTALE leven van de gebouwen, installaties en terreinen waarbij renovatiewerkzaamheden en ook de verduurzaming voor de toekomst in ogenschouw wordt genomen. 

Van de financiƫn, administratie en techniek tot aan de nieuwbouwfase en renovatie. Wij van Clijbedi zetten complete service voor u voorop.

Permanente advisering, dat is onze ambitie. Nieuwsgierig wat dit kan betekenen voor uw VvE? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Of maak meteen een afspraak voor een kop koffie. Wij zijn ervan overtuigd u te kunnen helpen.


Goed Vastgoedmanagement is de fundering van een gebouw.  Dat is ons motto.

Clijbedi is een groeiend bedrijf, opgericht door Harold Clijsen. Hij heeft een brede ervaring in diverse soorten beheer. Dit maakt hem de juiste man om u de beste kwaliteiten en service te bieden. Hij wordt ondersteund door zes man krachtig en adequaat, ervaren en geschoold personeel.


Goede doelen:

Naast de vele energie die Harold in zijn bedrijf steekt, houdt Harold zich ook bezig met het trainen voor goede doelen. Harold houdt van fietsen en combineert dit graag met het steunen van een goed doel. Zo fietste hij eerder al voor goede doelen als Gijsje Eigenwijsje en deed hij mee aan de Alpe d'HuZes, Giro di Kika en Swim to Fight Cancer. Harold is nu hard aan het trainen om een mooie fietstocht af te leggen, namelijk Tour for Life 2023 en zoekt nog altijd sponsoren. Mocht u Harold en dit prachtige doel willen steunen, dan kunt u contact opnemen via mail@clijbedi.nl.

Kijk op: Tour for Life