CLIJBEDI VvE & Vastgoed Management maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Uitgebreid dienstenpakket

CLIJBEDI VvE & Vastgoed Management heeft de nodige bouwkundige, administratieve en financiële kennis in huis. Wij beschikken tevens over de bestuurlijke kwaliteiten om de vergaderingen van uw vereniging te organiseren en mogelijke conflict situaties op te lossen. Daarmee wordt moeiteloos aan de profielschets van de ideale VvE beheerder beantwoord.

Wanneer een Vereniging van Eigenaren besluit om gebruik te maken van onze diensten, worden alle werkzaamheden en bevoegdheden contractueel vastgelegd. Het mag inmiddels duidelijk zijn dat de VvE beheerder van een Vereniging van Eigenaren een belangrijk takenpakket is toebedeeld. Hij moet van veel markten thuis zijn, op financieel, administratief en technisch gebied. Bovendien moet hij kennis hebben op het gebied van wet en regelgeving. Wij als CLIJBEDI VvE & Vastgoed Management hebben deze kennis.

Door middel van deze website trachten wij te schetsen wat onder het professioneel besturen van een Vereniging van Eigenaren wordt verstaan. Iedere Vereniging van Eigenaren heeft zo haar eigen wensen en behoeften. Daarom worden specifieke zaken tijdens een oriënterend gesprek met u doorgenomen. Vrijblijvend en vaak zeer verhelderend. Hierbij treft u opsomming aan van de taakomschrijving voor een Vereniging van Eigenaars.

CLIJBEDI VvE & Vastgoed Management streeft naar een wijze van dienstverlening die in overeenstemming is met de behoefte en het verwachtingspatroon van de Vereniging van Eigenaren. 

Voor meer informatie