CLIJBEDI VvE & Vastgoed Management maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

  VvE management

  Wij, CLIJBEDI VvE & Vastgoed Management, staan voor een  persoonlijke benadering.
  Onze brede praktijkervaring en uitstekende scholing zorgen voor adequaat en professionele dienstverlening. Daarnaast hebben onze mensen de vakkennis, creativiteit en accuratesse die nodig zijn voor een goed en innovatief vastgoedbeheer. Wij zijn een klein bedrijf. Hierdoor kan er scherp en pragmatisch worden gehandeld. De koppeling tussen de ontwikkelingen in de beheer- en onderhoudswereld en het beheer van uw vastgoed is duurzaam en vlot gemaakt.

  Waarom kiezen voor Clijbedi;
  1. Bij onderhoudswerkzaamheden boven de € 2.500,00 wordt er standaard een aanvraag van meerdere offertes gedaan. Bij bedragen onder de € 2.500,00 is dit een te bespreken optie.
  2. De gespaarde bedragen van de VvE worden optimaal geparkeerd. Hierbij wordt goed gekeken naar de beschikbaarheid versus risicoloos rendement.
  3. Wij zijn lid van de belangenorganisatie VvE-Belang.
  4. Het kantoor is dagelijks, tijdens kantooruren, bereikbaar. Dit kan telefonisch, per e-mail en via het contactformulier op onze website.
  5. In geval van technische noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.
  6. Wij hebben strakke afspraken met onderhoudsbedrijven. Dit resulteert in een redelijke kostenberekening en een uitstekende 24-uurs service.
  7. Alle eigenaren hebben een eigen besloten gedeelte in ons gedeelde systeem.