CLIJBEDI VvE & Vastgoed Management maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

VvE management

CLIJBEDI VvE & Vastgoed Management streeft naar een persoonlijke benadering van bewoners en eigenaren. De combinatie hiervan met vakkennis, flexibiliteit, creativiteit, accuratesse en pragmatisch werken levert een juiste mix voor goed vastgoed beheer. Door de kleine omvang van ons bedrijf verlopen de contacten met eigenaren snel en correct en kunnen wij de ontwikkelingen in de wereld van beheer en onderhoud direct doorvoeren in het beheer van het vastgoed en zo innovatief te werk gaan.

Dit feit, gecombineerd met een gepaste belangstelling voor de bezigheden van onze Verenigingen van Eigenaars, zorgt voor een stevige fundering van het vastgoed.

Gezien onze opgedane ervaringen in het vastgoedbeheer is het mogelijk enerzijds gedegen praktijkervaring en anderzijds gerichte opleidingen samen te voegen tot een goede gecombineerde dienstverlening.

Belangrijke punten waardoor CLIJBEDI VvE & Vastgoed Management zich onderscheidt van de concurrent
  1. Bij onderhoudswerkzaamheden boven de € 2.500,00 standaard aanvraag van meerdere offertes. Bij lagere bedragen in nader overleg
  2. Door de VvE gespaarde bedragen optimaal geparkeerd (beschikbaarheid versus risicoloos rendement)
  3. Lid van belangenorganisatie VvE-Belang
  4. Dagelijks bereikbaar tijdens kantooruren of per e-mail en website
  5. In geval van technische noodgevallen zijn wij 24 uur bereikbaar
  6. Goede afspraken met onderhoudsbedrijven; hierdoor enerzijds redelijke kostenberekening, anderzijds goede service ook 's nachts en in de weekends
  7. Voor eigenaren beschikking over een eigen besloten gedeelte op de website